Kontakt

Biotehniška šola Rakičan

Rakičan, Lendavska ulica 3

9000 Murska Sobota 

02 530 37 50

051 608 300

Splet: http://www.solarakican.si

E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

----------------------------------------------------

           ODJAVA OD MALICE

 ---------------------------------------------------

Predstavitev Šole

Državni prvak

Patrik Farkaš, dijak 3.a letnika je včeraj tekmoval na 29.državnem prvenstvu v Črenšovcih, kjer je nastopilo preko 300 mladih strelcev, ki so tekom sezone uspeli doseči zastavljene norme za nastop na DP. 

 

S standardno zračno puško je v kategoriji kadetov pristreljal naslov državnega prvaka, skupaj s kolegoma pa so osvojili ekipno 2.mesto. Na regijskem prvenstvu, ki je bilo februarja v Turnišču je postal regijski prvak v kategoriji mladincev. 

 

Patriku je šlo zelo uspešno tudi v državni mladinski ligi, kjer je osvojil končno 3.mesto. Tekmoval je tudi v 1.B državni članski ligi, kjer mu je enkrat uspelo celo zmagati, v končni razvrstitvi je pristal na 5.mestu, s kolegoma iz ekipe pa so zasedli ekipno 2.mesto in se tako uvrstili v 1.A državno ligo. 

 

Tekmoval je še na nekaj  mednarodnih turnirjih v Zagrebu, Rušah, Trzinu, Ljutomeru, Smederevem, Splitu, Beogradu, z reprezentanco pa v Münchnu in na dvoboju SLO:CRO. 

 

Za izvrstne rezultate Patriku iskreno čestitamo!

 

 DP kadeti Črenšovci 800x6001.mesto Patrik Farkaš državno prvenstvo Črenšovci 800x600

Z nadaljnim brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij si preberite Pravno obvestilo.

 

logotip Razvoj podeželja