Kontakt

Biotehniška šola Rakičan

Rakičan, Lendavska ulica 3

9000 Murska Sobota 

02 530 37 50

051 608 300

Splet: http://www.solarakican.si

E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

----------------------------------------------------

           ODJAVA OD MALICE

 ---------------------------------------------------

Video posnetki: Tadej Koltai, Boris Omahen, Jože Grgurič

Izdelava videa: Boris Omahen

Tekmovanje Konzorcija Biotehniških šol Slovenije

V četrtek, 12. aprila 2018, je v Izobraževalnem centru Piramida v Mariboru potekalo 4. TEKMOVANJE V ZNANJU IN SPRETNOSTIH ZA DIJAKE IN ŠTUDENTE KONZORCIJA BIOTEHNIŠKIH ŠOL SLOVENIJE na tematiko »BUČNA SEMENA IN BUČNO OLJE«. Tekmovanje je potekalo v šestih kategorijah, v petih od njih pa so sodelovali tudi dijaki naše šole pod mentorstvom Marjete Trafela, Ksenije Kous in Marije Štefanec, in sicer: Henrik Borovšak (prispevek), Jože Lapoši in Marko Škrobar (znanje), Rita Kovač (kulinarika), Irmana Šlemer (živilstvo) in Maja Soos (fotografski natečaj).

Na tekmovanju so se naši dijaki odlično odrezali, saj smo prejeli 2 ZLATI PRIZNANJI v kategoriji ZNANJE, 1 ZLATO PRIZNANJE v kategoriji ŽIVILSTVO in 1 BRONASTO PRIZNANJE v kategoriji FOTOGRAFSKI NATEČAJ.

Ker je bilo v priprave na tekmovanje vloženega veliko truda tekmovalcev in njihovih mentoric, so izvrstni rezultati dokaz njihovega dobrega dela.

Vsem tekmovalcem in njihovim mentoricam iskreno čestitamo!

 

DSC 0313 Large 2 DSC 0334 Large 2 

DSC 0338 Large 2

Z nadaljnim brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij si preberite Pravno obvestilo.